Abstracte kunst aan de muur

Zoekt u abstracte kunst aan de muur? Zoekt u een groot wandschilderij?

Dan bent u bij mij op de juiste plek! Ik maak hele grote kunstwerken voor aan de muur. Ik word vaak gevonden door de zoekterm wanddecoratie schilderij groot.

Welke abstracte kunst aan de muur past het beste bij U? Niet alle grote kunstwerken voor aan de muur passen in uw interieur. Je koopt ook niet zomaar een groot wandschilderij. De mensen die mijn atelier bezoeken zijn verbaasd hoeveel abstracte kunst aan de muur hangt. Mijn galerie biedt ruimte voor wanddecoratie schilderij groot en klein en alle tussenmaten. In mijn woonkamer achter de galerie heb ik 2 grote schilderijen hangen van 200 bij 250 centimeter . Als je mijn galerie bezoekt neem ik je even mee en dan kun je zien dat die hele grote schilderijen best wel kunnen in een gewone huiskamer. Je moet alleen de ruimte er omheen rustig houden. Een schilderij mag best een stukje doorlopen achter de bank . Dan moet de bank wel 30 tot 40 cm van de muur af staan.

Ook is de belichting belangrijk in de kamer. Graag geef ik u hier advies over. Het werk moet goed tot zijn recht komen. Een spotje in het plafond is vaak al genoeg. je kunt het schilderij ook van de zijkant belichten. Abstracte kunst aan de muur kan gaan stralen met de juiste belichting.

Aangezien de grote kunstwerken op doek zijn geschilderd is het gewicht aanzienlijk minder zwaar dan wanneer ze op een ander materiaal zouden zijn geschilderd. Het doek is van een hele goede kwaliteit verstevigt door een kruis van aluminium. Het frame is van hout dat niet krom trekt . Dit frame is ook verstevigd door aluminium. Aan de achterkant is een degelijk ophang kabel bevestigd, die ook nog in hoogte versteld kan worden.

Hebt u vragen hoe u abstracte kunst aan de muur moet ophangen? Ook daarover kan ik u advies geven. Vaak zijn twee pluggen in de muur genoeg omdat het doek niet te zwaar is. De hoogte van het op te hangen doek is ook voornaam. De meeste mensen hangen het schilderij te hoog.  Wilt u het schilderij bij de ingang van een bedrijf hangen dan kan dit een hele mooie blikvanger worden. Een modern abstract schilderij geeft aan dat het een modern vooruitstrevend bedrijf is. Klanten die in het bedrijf even moeten wachten, kunnen het schilderij bewonderen.

U bent van harte welkom in mijn galerie. Ik zal u helpen om in alle rust een passend werk uit te zoeken.