Moderne landschap schilderijen

Moderne landschap schilderijen, moderne schilderijen abstracte, schilderijen dieren modern.

Zoekt u moderne landschap schilderijen? Bent u uitgekeken op de traditionele schilderijen met een stadslandschap van New York? Helaas worden er nog heel veel reproducties verkocht met dezelfde thema’s. Wanneer je steeds dezelfde onderwerpen tegenkomt spreken we van clichés.

Dat is nu juist wat mijn werk onderscheidt van alle schilderijen die van beroemde kunstenaars zoals van Vermeer, Rembrandt van Gogh worden nagebootst. Mijn moderne landschap schilderijen zijn uniek. Mijn moderne landschap schilderijen zijn origineel. Mijn moderne landschap schilderijen zijn authentiek. Al mijn moderne schilderijen, abstract of geabstraheerd heb ik zelf beleefd, heb ik zelf ontworpen, zelf mee geëxperimenteerd, zelf geschilderd. Ik maak nooit dezelfde schilderijen. Mijn moderne landschap schilderijen komen voort uit een beleving, een reis naar een ver land of juist heel dicht bij aan onze Nederlandse kust. Het gaat er om dat de beleving, het gevoel wat je bij het zien, het ervaren van het thema, hebt. Moderne landschap schilderijen hoeven niet altijd realistisch te zijn. Bij het gebruik van een horizontale lijn denk je al gauw aan de horizon, de scheiding tussen land en lucht. Of de scheiding tussen lucht en water. En snel heb je dan de associatie met moderne landschap schilderijen. Door de vele reizen met het vliegtuig heb ik het landschap anders bekeken, namelijk vanuit een hoog standpunt. Daardoor verdwijnt de horizontale lijn als horizon. Vanuit een vliegtuig zie je de horizon niet altijd. Je krijgt als het ware moderne schilderijen abstract of geabstraheerd. De horizon kan zelfs diagonaal zijn. Ik heb een serie schilderijen gemaakt naar aanleiding van een reis waar ik over de bergen vloog. het was een prachtig uitzicht met sneeuw op de bergtoppen. Ik ben thuisgekomen en meteen aan de slag  gegaan. Ik heb een hele dikke structuur verf aangemaakt met stenen en zand op het doek. Daarna heb ik zuivere pigmenten gebruikt voor extra dimensie. Het geheel vormt een mysterieuze sfeer die je doet denken aan moderne schilderijen abstract. Er is geen bovenkant en geen onderkant meer. Je zweeft als het ware erboven.                                     

Brazilië is een dankbaar onderwerp voor mijn moderne landschap schilderijen. Ik heb een studio in Brazilië aan het strand, waar ik heel veel inspiratie opdoe. Het is er niet groot maar groot genoeg om schetsen te maken die ik dan thuis verwerk tot grote doeken. Voor mij is de energie uit dat land een geweldige drijfveer om abstracte landschappen te maken met een expressieve schildertoets. De kleuren zijn daar zo helder en fris zodat ik er iedere keer weer vrolijk van wordt.

Zoekt u schilderijen dieren modern? Kijk dan in het menu onder dieren.