Modern schilderij woonkamer

Vaak wordt er gezocht op de zoekterm: Modern schilderij woonkamer, moderne schilderijen woonkamer, schilderij woonkamer modern, moderne kunst woonkamer en moderne grote schilderijen.

Maar het meest wordt gezocht op modern schilderij woonkamer. Gelukkig wordt er tegenwoordig veel meer gekozen op modern schilderij woonkamer, want dat is wat ik maak.

We leven in een moderne tijd en maken dus moderne grote schilderijen omdat dat we niet in het verleden leven. Ik kan alleen eigentijds schilderijen maken anders zou ik mezelf herhalen. Zou ik steeds dezelfde dingen maken en dat is iets wat ik niet wil. Ik wil graag moderne grote schilderijen maken maar niet in eerste instantie   modern schilderij woonkamer, modern schilderijen voor kantoor. Nee, als ik schilder, schilder ik voor mezelf en niet voor een eventuele koper.

Dat kan ook niet want dan zou ik aan de smaak van de klant moeten voldoen en dat kan mijn inziens niet. Kunst moet altijd vanuit  je tenen komen. Moet echt zijn! Niet gekopieerd van eerdere goed verkochte werken. Elk schilderij moet origineel zijn. Geen enkel schilderij mag hetzelfde zijn. Natuurlijk maak je werk met een bepaald thema wat je erg inspireert en dan kan de voorstelling hetzelfde zijn maar op weer heel veel verschillende manieren uitgevoerd.

Ik hou ervan om te experimenteren. Om verschillende materialen uit te proberen. Om het toeval te gebruiken. En zo is het dan ook niet mogelijk om twee dezelfde werken te maken. Als de verf zijn eigen gang gaat en uit vloeit dan is dat soms een cadeautje wat een tweede keer ook niet meer lukt. Dus wil je een modern schilderij woonkamer dan moet je je eerst goed oriënteren op moderne kunst. Bezoek eens een museum in de buurt. Ga eens naar het stedelijk Museum in Amsterdam of het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Dat is een heel ander verhaal dan de traditionele kunst in het rijksmuseum in Amsterdam. Ook geweldig, laten we dat voorop stellen. In die tijd toen Rembrandt schilderde was hij een zeer modern kunstenaar. Hij was een van de eerste die met een losse schildertoets schilderde. Hij schilderde ook met meer dynamiek en plaatste zijn figuren met meer beweging op het doek in plaats van de stijve portretten. Ik ben een groot bewonderaar van Rembrandt!

Ik werk graag op grote doeken en gebruik dan ook veel dynamiek. Ik gebruik grote bewegingen, grote verfstreken. Deze moderne schilderijen voor woonkamer of kantoor zou u bij mij kunnen uitzoeken in mijn Atelier galerie Mathilde Pil. Ik stel voor dat u eerst een afspraak maakt zodat we in alle rust een modern schilderij woonkamer of kantoor kunnen bekijken. Ik neem alle tijd om eerst even op de computer mijn collectie moderne schilderij te laten zien. Ik kan dan heel goed een beeld krijgen van wat u met uw zoekterm modern schilderij woonkamer bedoeld. Dan gaan we zoeken in de collectie in stock is. U zult zien dat ik er snel achter kom ,waar uw passie voor modern schilderij woonkamer ligt.