Kunstuitleen

Kosten
1% van het totaalbedrag per maand
Maak een afspraak
+31 6 28408175

Welkom in mijn kunstuitleen in Atelier Galerie Mathilde Pil Tuurkesweg 8, 6006 SG  Tungelroy gemeente Weert Limburg. Weet u niet zo goed welk kunstwerk bij u past? Dan is het een goed idee om eerst kunst te lenen.

Zo kunt u kennis maken met de kunstuitleen en de diverse kunstwerken allemaal door mij gemaakt met heel veel passie en plezier. Ik heb de kunstuitleen collectie opgebouwd in 40 jaar. Deze kunstuitleen bevat heel veel verschillende formaten, hele grote schilderijen maar ook kleinere werken. Ik verzorg niet alleen kunstuitleen bedrijven maar ook kunstuitleen particulieren. Niet alleen kunstuitleen Limburg maar ik wil ook graag bedrijven inrichten in heel Nederland en omstreken.

Kunstuitleen bedrijven

Bent u op zoek naar kunstuitleen bedrijven? Mijn Atelier Galerie Mathilde Pil kan hierin perfect ondersteunen. Kunstuitleen is uitermate geschikt voor bedrijven die graag hun werknemers een fijn werkplek willen geven. De werknemers mogen zelf een kunstwerk uitzoeken. Deze kunstuitleen is ook online te vinden.

Bij de video’s vind je een filmpje over Kunstuitleen bedrijven waar de directie en het personeel reageren op het werk wat in hun kantoor hangt. De nieuwe werknemer is welkom in mijn atelier om een kunstwerk uit de kunstuitleen te kiezen. Het personeel voelt zich hierdoor vaak erg gewaardeerd door het bedrijf. Het is ook mogelijk dat ik uw bedrijf bezoek en een advies geef over de inrichting. In overleg richt ik alle kamers in met schilderijen uit de kunstuitleen. 

Wat zijn de kosten voor de kunstuitleen bedrijven? De kosten voor de huur van de schilderijen zijn 1 procent van de waarde van het schilderij. Het gespaarde bedrag mag gebruikt worden voor de aankoop van een schilderij uit de kunstuitleen.

Hoe gaat kunstuitleen in zijn gang? Maak een afspraak met mij: Mathilde Pil kunstenaar en eigenaar van de galerie en de kunstuitleen. Ik regel dan de verdere afspraken met de werknemers.

Kunstuitleen particulieren

Het voordeel voor kunstuitleen particulieren is dat je makkelijk kunt wisselen. Je maakt telefonisch een afspraak en zoekt een kunstwerk uit in de kunstuitleen voor minimaal een half jaar. Je betaalt 1 procent van de waarde van het schilderij en spaart dit bedrag op tot je het werk vindt dat je niet meer terug wil geven. Een kunstwerk wat je echt raakt. Je mag dan het gespaarde bedrag gebruiken voor de aanschaf van het schilderij uit de kunstuitleen.Transportmogelijkheden

Indien gewenst kunnen de schilderijen gebracht worden tegen een vergoeding. Vervoertips: beschermhoekjes en degelijk verpakkingsmateriaal is voorradig in de kunstuitleen. Het is het beste om het kunstwerk op een stuk karton te plaatsen en niet op de grond.

Recent werk wordt eerst geëxposeerd in de galerie voordat het uitgeleend wordt. Nadat de expositie is afgelopen mag het schilderij naar de kunstuitleen. Ik verzorg niet alleen Kunstuitleen Limburg maar ook kunstuitleen Brabant en andere provincies en daarbuiten. Dus aarzel niet en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.