Moderne kunst schilderij

Zoekt u moderne kunst schilderij? Wilt u moderne schilderijen kopen? Ik heb moderne schilderijen te koop. Bij mij kun je een modern schilderij kopen.

Maar waar te beginnen als je “moderne kunst schilderij” zoekt? En waar kun je zoal moderne schilderijen kopen? Vaak vragen klanten mij, heb jij moderne schilderijen te koop? Daarbij wil ik dan graag adviseren.

Wilt u een modern schilderij kopen dan is het heel belangrijk dat u het moderne kunst schilderij in het echt kunt zien. In mijn Atelier Galerie Mathilde Pil kunt u een hele collectie bewonderen.

Het is dan wel voornaam dat u voordat u “moderne kunst schilderij” komt uit zoeken zich even oriënteert op mijn site www.mathildepil.nl Ik heb heel veel video’s geplaatst waar u al een beetje inzicht krijgt in mijn collectie “moderne kunst schilderij” Er staan ook enkele foto’s van schilderijen online, maar mijn werk moet je eigenlijk van dichtbij bekijken. Ik gebruik namelijk veel texturen en structuren. Ik werk veel met zand en steentjes en dat is op een foto niet goed zichtbaar. Ook de glans op het werk met transparante lakken moet je in het echt zien. Als je een moderne kunst schilderij in het echt ziet, zijn ook de pigmenten die ik gebruik beter zichtbaar. Je ziet dan de transparante delen en de delen waar de pigmenten puur gebruikt zijn een een bepaalde textuur opleveren die uniek zijn voor mijn schilderijen.

Ook kun je via een website niet goed een voorstelling geven van hoe groot het werk nu in werkelijkheid is. Hoe het in de ruimte zal staan. Daarom is het goed om foto’s van uw woonkamer of werkruimte of daar waar u het kunstwerk wil hangen mee te brengen of alvast op te sturen zodat ik al een adviesplan kan maken. Niet bang zijn dat het schilderij te groot is. Vaak kan juist een groot modern schilderij de kamer een hele hippe uitstraling geven. De kunst is dan om niet te veel andere spullen rond het schilderij te plaatsen. Soms kan een schilderij met een staand formaat, (dat wil zeggen dat het schilderij op de korte kant staat), naast dus niet boven een bank, het interieur  heel modern maken.

Daarnaast is het van belang dat het schilderij u ook pakt. Dat het u raakt. Dat kan zijn door kleur, textuur, vorm, contrasten  of juist door de voorstelling. Wanneer u aangeeft waar uw voorkeur ligt, zoek ik van tevoren enkele werken uit die ik denk dat bij u passen. Van daaruit maken we samen keuzes en zoeken we verder. Ik heb een grote collectie met heel veel verschillende thema’s, kleuren en formaten. 

Als u advies wil over moderne schilderijen te koop of moderne schilderijen kopen dan help ik u graag.