Groot abstract schilderij

Zoekt u een groot abstract schilderij of hele grote schilderijen, een groot schilderij 2 meter?

Ik maak het liefst een groot abstract schilderij, vooral een groot schilderij 2 meter lang. De afmetingen van mijn grote abstracte schilderijen zijn tot 200 cm bij 250 cm.

De maten variëren van 80 cm bij 110  cm, 100 cm bij 100 cm, 90 cm bij 120 cm , 100 cm bij 150 cm, 110 cm 110 cm, 120 bij 120 cm, 130 cm bij 130 cm , 140 cm bij 140 cm, 120 cm bij 200 cm 140 cm bij 200 cm. Een groot abstract schilderij geeft de ruimte een moderne uitstraling. Een groot abstract schilderij kan de kleur en de sfeer bepalen in een ruimte. Een groot abstract schilderij kan rust bieden in een ruimte op voorwaarde dat er niet teveel ander objecten in de buurt staan.

Het mooiste is om de ruimte om het schilderij leeg te laten. Ook de achtergrond van het abstract groot schilderij kun je het beste egaal met een rustige tint schilderen. Grijs tinten zijn daarvoor uitermate geschikt. Op grijs gaan de kleuren stralen en beïnvloeden de kleuren elkaar niet.  

Waarom zou je kiezen voor een groot abstract schilderij van mij? Ja, daarvoor moet je gewoon even zelf komen kijken want mijn werk moet je in werkelijkheid zien. De meeste klanten zijn verrast door het kleurenspel, de harmonie van de vormen en lijnen. De structuur van het abstract groot schilderij is op een foto niet goed te zien. Ik verwerk veelal steentjes en andere materialen in mijn hele grote schilderijen. Ook de kleur overloop is in werkelijkheid ook beter te zien dan op een foto. Ik gebruik dekkende partijen en transparante stukken in mijn hele grote schilderijen.

Doordat ik al meer dan 40 jaar schilder heb ik een hele grote collectie schilderijen met allemaal verschillende kleuren, vormen en thema’s. Iedere reis, iedere belangrijke gebeurtenis in mijn leven of in de wereld kan inspiratiebron zijn voor mijn abstract groot schilderij. Deze inspiratie is het uitgangspunt. soms is een bijzonder gebeurtenis genoeg om mij de energie te geven om een sterk dynamisch werk te maken. Wat het thema voor mij betekent hoeft voor de beschouwer hetzelfde te betekenen.

Soms ziet de beschouwer iets heel anders dan ik bedoeld heb, maar dat vind ik helemaal niet erg. Mijn werk geeft ruimte voor de fantasie van de kijker. Iedereen kan er iets in zien of voelen wat betrekking heeft op zijn of haar leven. En dat maakt kunst juist zo spannend!