Groot schilderij boven bank

Het is tegenwoordig erg hip om een groot schilderij boven de bank te plaatsen.

Veel kunstliefhebbers plaatsen dan groot schilderij boven de bank en voor de rest niets. Daardoor komt het schilderij het beste tot zijn recht. Als je teveel objecten zoals staande lampen en tafeltjes met allerhande spulletjes daarop dan wordt het snel een rommeltje.

Het is ook van belang dat de achtergrond van het groot schilderij boven de bank rustig is. Mijn advies is om een lichtgrijze tint te kiezen. De kleur grijs is een kleur die altijd goed past bij ieder andere kleur omdat het een neutrale kleur is. Ik zou zeker niet kiezen voor een patroon in het behang of decoratie in de muur.

Het beste is als de omgeving van het groot schilderij boven de bank rustig is. Ja, hoe ga je nu grote schilderijen kopen? Het is vaak moeilijk te zien op internet wat het formaat is van een schilderij. De maten staan er vaak niet bij. Dus het allerbeste is om ze in de galerie uit te zoeken. Maar natuurlijk is het niet verkeerd om alvast op internet te kijken waar u voorkeur naar uitgaat. Houdt u meer van realistische schilderijen of mogen de grote moderne schilderijen ook abstract zijn. Dit is vaak een kwestie van veel kunst gezien hebben.

Als je veel galeries of musea bezoekt dan ontwikkel je je smaak en kun je beter kiezen.  Dan weet je beter welke grote schilderijen te koop zijn. Welke het beste bij jou passen. Als je nu zeker wilt weten of het groot schilderij boven de bank past dan kun je het beste met tape een groot stuk papier plakken met dezelfde maat als je gewenste grote schilderijen kopen kan altijd nog. Kijk een schilderij is geen tapijt of een gordijn die je om de zoveel tijd vervangt. Een schilderij koop je niet zomaar, meestal is er aanleiding zoals een cadeau voor een belangrijk feest. Of een afscheidscadeau van je werk. Een blijvende herinnering.

Een schilderij is gemaakt door een kunstenaar die daar zijn ziel in heeft gelegd en als het goed is komt dat ook bij u over en kan het u raken. Ik heb echt heel veel grote schilderijen te koop. Grote schilderijen maak ik het liefst. Het geeft mij de ruimte om het hele doek met veel energie en met grote bewegingen te schilderen als ware het een dans. Graag wil ik u hier aan mee laten genieten.

U bent welkom om in mijn atelier galerie rustig schilderijen uit te komen zoeken.